49-годишен пловдивчанин издъхна на писта в Пампорово Известен пловдивски бизнесмен

...
49-годишен пловдивчанин издъхна на писта в Пампорово Известен пловдивски бизнесмен
Коментари Харесай

Стана ясна причината за смъртта на бизнесмена в Пампорово

49-годишен пловдивчанин издъхна на писта в Пампорово Известен пловдивски предприемач е умрелият на Пампорово

Стана ясна повода за гибелта на пловдивския предприемач Свилен Каневски. Мъжът издъхна в неделя на писта в Пампорово.  49-годишният Каневски е умрял от спукана язва с следващ перитонит и остра кръвозагуба, научи marica.bg.

Свилен Каневски е притежател дружно със брачната половинка си на компанията за мъжко и дамско облекло „ Нов жанр ” ООД. Член на Ротари клуб в Пловдив.

Свилен Каневски карал ски в неделя следобяд на писта в Пампорово. Около 16.20 ч. колабира и паднал на равното, съвсем най-после на пистата покрай ски -център " Студенец ". Не е имал конфликт с различен скиор или някакво друго затруднение, настояват очевидци, които подали сигнал на 112.

Незабавно на място му е оказана помощ от Планинска избавителна работа – Пампорово, само че мъжът умрял. Няма данни за насилствена гибел. Предполага се, че повода е здравословен проблем. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Ще бъде осъществена аутопсия, с цел да се откри повода за гибелта.

„ Всеки би трябвало да прави това, което желае и от което схваща. Да има поредност в дейностите си и да бъде мощно уверен в триумфа си ”, споделяше Свилен приживе.

Негови другари и сътрудници от нощес изричат съболезнования на профила му в обществените мрежи. „ Един човек, пред който се прекланях! Нека да е ярък пътят ти! ”, „ Прекрасен, безоблачен, сияен, можещ и успяващ! Свилка, реверанс! Ще ни лисваш, помним те единствено с хубавия спомен, който остави! ”, са единствено част от посланията във фейсбук.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР