49-годишен българин, облечен в расо е задържан от полицията в

...
49-годишен българин, облечен в расо е задържан от полицията в
Коментари Харесай

Извращения! Български сексуален маниак в расо тормози жени по автобусите в Солун

49-годишен българин, облечен в расо е арестуван от полицията в Солун с обвиняване за полов тормоз на млади жена по рейсовете в града. Според преписката, през последните две години, а точно от юни 2015 година до юни тази година, 49-годишният е протегнал ръка полово на седем девойки в рейсове, оповестява " Български вести ".

Действията на перверзника бяха разкрити, откакто неотдавна студентка разгласява в обществените мрежи фотоси с коментар за това какво е претърпяла от този полов тормоз. Последваха незабавно и други обвинявания от девойки станали жертва на българина. От полицията прецизират, че към момента не е известно дали 49-годишният има някаква връзка със свещеничеството или просто е употребявал расото за прикритие. Преписката против него със събраните обвинявания ще бъде изпратена на прокурора в Солун.

„ Вчера един духовник влезе в 14А. В рейса имаше доста свободни место, само че той седна до мен, постави преносимия компютър на краката си и след няколко минути почуствах, че стартира да ми гали крайници. Скръстих краката си, с цел да не може да ме допира, а той постави преносимия компютър по този начин, че да не могат другите да виждат. Започна да се гали и по-късно извади члена си извън. Бях с телефон в ръка и направих няколко фотоси, тъй като никой нямаше да ми повярва в случай че стартира да крещя. Направих фотосите и тогава му се развиках. Той стана автоматизирано и натисна копчето, с цел да слезе. Крещях му „ Какво правиш “ и го ругаех. Преди да слезе ме погледна и сподели „ Какво върша? “. Никой не попита какво става с изключение на една госпожица. Шофьорът не затвори вратите, без значение, че аз крещях ", написа пострадалата.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР