4849 лева събраха жителите на Гълъбово по време на благотворителният

...
4849 лева събраха жителите на Гълъбово по време на благотворителният
Коментари Харесай

Гълъбово събра 4849 лева за Михаела

4849 лв. събраха жителите на Гълъбово по време на благотворителният концерт „ Бъдеще за Михаела ". Благодарности за съпричастността към казуса насладата си, че в България все още има толкоз положителни хора, изрази бащата на момиченцето Венцислав Ангелов. 
Благотворителните събития в поддръжка на 7-годишната Михаела, която към този момент 6 години се бори със страшната диагноза Сарком на Юинг не престават. Утре, 22 януари, от 18 часа концерт ще има в Дома на културата " Нончо Воденичаров " в Раднево . В него присъединяване ще вземат Народно читалище (НЧ) „ Настроение “, балет „ Мания “, Спортния клуб по художествена гимнастика VIP - Раднево, сестри Диневи, Милко Калайджиев, Мира, Таня Боева и други. Входът е на стойност 10 лв. , билети могат да се купят от касата на Дома на културата.
Припомняме, че съгласно лекарите единственият късмет за Михаела е имунотерапия, която не е записана в  България, но се ползва в Америка и Япония . За използването й за Михаела трябват от 24 флакона за 6 курса. Цената на един флакон е 15 хиляди евро, което значи, че за имунотерапията на детето са нужни 360 хиляди евро . Лекарствата могат да се заплащат поетапно - по 60 хиляди евро за всеки курс, само че първият би трябвало да стартира при започване на февруари . Курсовете са през 20 дни. 
Дарителска сметка в лв.
Уникредит Булбанк
Титуляр: Михаела Венциславова Ангелова
BG 43 UNCR 7000 1523 8515 45 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР