48-ото народно събрание можеше да работи, но когато искаше. Това

...
48-ото народно събрание можеше да работи, но когато искаше. Това
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Не успяхме да свършим най-важната работа - да въведем контрол върху главния прокурор

" 48-ото национално заседание можеше да работи, само че когато искаше ". Това изясни Даниел Лорер от " Продължаваме промяната " пред bTV.
Прочетете още
" Аз се грижех за баба си, преди да почине, и обиколих доста лечебни заведения. Виждали сте в какво положение са. Трагедия е. В доста от тях нямаше лекари или те взимаха съвсем колкото минималната заплата - 780 лева 48-ото национално заседание се сплоти тя да стане 2100 лева Това е един образец по какъв начин Народното събрание може да работи, сподели Лорер. Добър образец съгласно него е и решението на депутатите минималната заплата да е 50% от междинната.

Този парламент не свърши най-важната работа - да въведем надзор върху основния прокурор, сподели още той. ГЕРБ и Движение за права и свободи имаха чудесна опция да гласоподават за смяна в българската прокуратура, само че те се мотаха. Как да им повярваме, че желаят да извърнат нова страница?, попита Лорер.

Да, в цяла Европа гласоподават на хартия, само че на последните избори с нея имаше половин милион невалидни бюлетини. Това е колосално поле за машинация. Сега ще броим и на ръка. Представете си какви избори ще произведем в този момент, сподели още той. И изясни, че две седмици парламентарно време е коствало връщането на хартиената бюлетина. 

Рано или късно партиите ще схванат националните цели, уповавам се, че това ще е в 49-ото национално заседание, сподели още той.

И изясни, че Има Такъв Народ са получи червен картон от българския гласоподавател на предходните избори. 

Чух изявлението на " свободното рухване ". Много ме заболя, тъй като президентската институция има доста по-високо предопределение - да ни сплотява, а не да ни разединява. Такива оценки разделят хората автоматизирано, сподели още Лорер. Той е безапелационен, че офанзивите против " Промяната " показвали, че са били на прав път. 

Първите танкери на полутечен газ пък били открити от държавното управление на Кирил Петков.  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР