48-годишният Любомир Левчев от Видин е големият късметлия, който спечели

...
48-годишният Любомир Левчев от Видин е големият късметлия, който спечели
Коментари Харесай

Международен шофьор от Видин спечели джакпота в Национална лотария

48-годишният Любомир Левчев от Видин е огромният късметлия, който завоюва джакпота в размер на 2 000 000 лв., включващ къща, спортна кола и 10-дневна отмора за двама в Дубай. В първия ден от най-празничния месец - декември, той позна и шестте печеливши цифри в играта „ Лото 6 от 47 “ и стана 41-ият милионер на Национална лотария.
Любомир е интернационален водач. Преди да потегли на следващия курс към Полша, пуска своя късметлийски фиш за присъединяване в седем тегления на играта. Без да подозира, още на второто изтегляне, съумява да грабне огромната облага. Той разкри, че не е знаел, че е спечелил
джакпота. Седем дни по-късно, когато се връща от път и отива да пусне нов фиш за седмицата, схваща, че към този момент е милионер.
„ Чудото ме изненада преди Коледа. Не съм очаквал, че ще печеля
джакпота. Изживяването е необикновено и към момента не мога да осъзная, че това се случва на мен. Подкосиха ми се краката, когато разбрах. Много неща в живота ми ще се трансформират “, сподели късметлията.

Любомир показа, че взе участие постоянно в играта още от самото ѝ основаване, като не нарушава традицията да си пуска фиш за цяла седмица. Печелившите цифри, които му сервираха страхотната изненада, са 8, 17, 24, 28, 29 и 31. Комбинацията за милиони е формирана от дамата до него, откакто са се срещнали, и включва рождени и алегорични дати. По думите му тайната за
джакпота се крие в постоянството.
Любомир показа, че след облагата ще спре да пътува и ще си почине. Той има две деца. Планира с парите да си купи жилище и да размени автомобила си с джип, а по-късно да направи няколко екскурзии. Чекът за внушителната сума му бе връчен от водещите Захари Бахаров и Рая Пакова.
След като на 1 декември беше извоюван,
джакпотът в играта „ Лото 6 от 47 “ още веднъж бе презареден. Тегленето за 2 000 000 лв., включващи къща, спортна кола и 10-дневна отмора за двама в Дубай е всяка вечер в централната емисия вести на NOVA.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР