48-годишният Дейвид Бекъм разкри, че е трябвало да изчака две

...
48-годишният Дейвид Бекъм разкри, че е трябвало да изчака две
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм признава, че не е получил одобрението на баща си Тед, докато не достигна 100 мача за Англия – въпреки две десетилетия спортен успех

48-годишният Дейвид Бекъм разкри, че е трябвало да изчака две десетилетия ", преди да получи утвърждение от татко си за сполучливата си футболна кариера (на фотографията с татко си Тед)

" Това беше моментът, в който седнахме на вечеря, откакто завоювах стотна игра в Париж и той ме прегърна и сподели „ ти съумя, момче “, призна Дейвид (на фотографията през 1998 година, играейки за Манчестър Юнайтед)

Бившият футболист изясни, че той и двете му сестри са били отгледани в любов към него от двама " работливи родители " - само че татко му постоянно го е карал да прави повече по време на неговия футболен тим в неделната лига.

'Той доста рядко се обръщаше към мен и споделяше: ''Браво, момче. Справихте се добре през днешния ден, играхте добре “, призна той.

Но съсобственикът на Salford City призна, че е признателен единствено за методите на татко си, които го приготвиха - както душевен, по този начин и ф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР