48-годишният Борис Ангелов Иванов, който избяга от обект от открит

...
48-годишният Борис Ангелов Иванов, който избяга от обект от открит
Коментари Харесай

Затворникът беглец не е имал помагач

48-годишният Борис Ангелов Иванов, който избяга от обект от открит вид край Ловеч, не е имал помощник. " Това, което се вижда на записа на охранителна камера на " Газпром " в действителност е различен пандизчия, който тича след Иванов, с цел да го спре ", направиха значимо конкретизиране от прокуратурата.

Етническият ром Борис е рецидивист, изтърпяващ 13-години отнемане от независимост в пандиза в Ловеч. Той избяга от двора на някогашната най-голяма млекопреработвателна компания на Балканите за произвеждане на изсъхнало мляко " Сердика " в четвъртък към 10.30 часа. Има 4 присъди, от които за обир му били наложени 12 години отнемане от независимост и за обезчестяване също толкоз. По четирите присъди било постановено общо наказване от 12 години, увеличено с още една година. До деня на бягството си бил излежал 7 и малко от горната страна - оставали му 4 год. и 9 м.

Тъй като изтърпял повече от половината наказване, а и за положително държание бил наведен в затворническо общежитие от открит вид, известно в Ловеч като Полигона. В него доизлежават присъди над 200 души, охранявани единствено от двама надзиратели без оръжие. Зад две телени огради е ситуиран спалният корпус и столовата, в близост има зеленчукова градина, описа чиновник, поискал анонимност. С създадените зеленчуци биват захранвани магазини в града, а от разнообразни компании идват и наемат за работа, по колкото им трябват пандизчии.

Сутрин фирмаджиите ги карат до съответния обект, вечер ги връщат в общежитието. През целия ден са без защита. " Почти като на хотел са, движат се свободно, разполагат с по няколко джиесема, тъй като не е по силите на двама надзиратели да ревизират над 200 души - нямат грижа за нищо ", описа още служителят.

Издирването на беглеца продължава. Проверени са адреси, на които би могъл да се укрие. Според чудесно осведомен източник, разкриването му е въпрос на ден-два.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР