48-годишният Антон Бояджийски бил финансово затруднен и от месеци търсил

...
48-годишният Антон Бояджийски бил финансово затруднен и от месеци търсил
Коментари Харесай

Това ли е причината за кървавата драма в Пампорово? Самоубилият се рокаджия Антон бил финансово затруднен, търсил работа с месеци…

48-годишният Антон Бояджийски бил финансово усложнен и от месеци търсил работа в града под тепетата като музикант. Припомняме, че той и дамата, с която живеел, бяха открити простреляни в автомобил в Пампорово. Основната версия е, че Бояджийски е прострелял приятелката Николина Попова си с три патрона, а по-късно се е самоубил.

В Пловдив китаристът е свирил дълго време в някогашния пиано бар „ Ротонда ”. Напуснал е преди 5 години. След затваряне на нощния бар, той е работил в кафе-бар „ НЕО ” до ВСИ. Всеки петък в заведението провело рок вечер, а Антон е бил основното настоящо лице. Така до преди 3 години, когато „ НЕО ” залязва.

Преди три месеца 48-годишният мъж почнал да търси заведения и заведения за хранене в ски курорта Пампорово, с вярата да успее да стартира работа там. По същото време Бояджийски се е сдобил със спортното си Ауди. Пред екип на TrafficNews.bg комшия на мъртвата двойка описа, че автомобилът е закупен скоро и че Антон не го карал постоянно. Двойката употребявали най-вече автомобила на Нина. Хората описаха още, че мъжът бил неразговорлив, постоянно нападателен, само че не знаели дали в фамилията е имало кавги, оповестява “Трафик Нюз”.

Последно аудито било забелязано към 19 часа нощес, а единствено час по-късно Бояджийски потеглил с него.

„ Винаги оставяше колата си на едно и също място. От нощес я няма и допуснах, че е по работа или на отмора. Усъмних се едвам когато пристигна полиция, а след тях родителите на Нина. Иван и Цвета не пророниха и дума, а с тях се познаваме откогато е издигнат блокът ”, разяснява комшия.

Припомняме, че Антон Бояджийски е китарист, свирил е в групата “Татко Кристофър”, основана от Ицо Петроф през 1991 година. Тя просъществува няколко години и има публикуван независим албум на групата “Отново на път”. Писал е и текстове на песни на БТР.

Телата на двамата са открити нощес към 23,25 часа покрай ски влека на “Малина”. Синът на кмета на Смолян – Николай Мелемов, е разкрил труповете.

41-годишната жена е убита с два патрона в гърдите и един в главата. Мъжът е прострелян в главата, а револверът е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен напълно в черно. Оръжието – револвер “Макаров”, е нелегално.

Образувано е досъдебно произвеждане за съзнателно ликвидиране.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР