48-годишният Антон Бояджийски бил финансово затруднен и от месеци търсил

48-годишният Антон Бояджийски бил финансово затруднен и от месеци търсил ...

Горещо разкритие! Тези сензационни подробности за мъртвия Антон ли са го накарали да сложи край на живота си?.


48-годишният Антон Бояджийски бил финансово затруднен и от месеци търсил работа в града под тепетата като музикант, пише пловдивският регионален сайт trafficnews.bg.

В Пловдив китаристът е свирил дълго време в бившия пиано бар „Ротонда”. Напуснал е преди 5 години. След затваряне на нощния бар, той е работил в кафе-бар „НЕО” до ВСИ. Всеки петък в заведението организирало рок вечер, а Антон е бил главното действащо лице. Така до преди 3 години, когато „НЕО” залязва.

Преди три месеца 48-годишният мъж започнал да търси заведения и ресторанти в ски курорта Пампорово, с надеждата да успее да започне работа там.

БЛИЦ припомня, че зловещото убийство се разиграло в тузарското „Ауди ТТ“ на китариста, което бе намерено край Пампорово.

Както медията ни вече писа водещата версия е убийство и самоубийство.

По-рано БЛИЦ се свърза със Сийка Забилева, регионален говорител на МВР – Смолян. Пред БЛИЦ тя направи още разкрития за случилото се край Пампорово.

Припомня, че 41-годишната жена е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Смъртта на мъжа, който е бил на 48 години, е настълила след изстрел в главата. В автомобила, който е собственост на мъжа и е с пловдивска регистрация, е намерен незаконен пистолет. Той е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен изцяло в черно.
Шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам. окръжният прокурор Недко Симов поясниха, че вдовецът, който първо е убил разведената жена, а след това се е самоубил, е бил облечен целия в черно.
Заради извършените огледи в лоши метеорологични условия – при снеговалеж и през нощта, днес предстои да се извърши повторен оглед на автомобила. Не са открити следи от борба и съпротива. По първоначални данни престъплението е извършено между 21.00 и 23.00 часа снощи.

Тодор, който пръв се натъкнал на колата ковчег с труповете на банкерката и музиканта в Пампорово, даде смразяващ кръвта разказ за случилото се.

БЛИЦ показа и първи СНИМКИ от блока, където са живели двамата.

Съседи на загиналите също проговориха, като разкриха, че Антон е бил доста странен тип. Освен всичко това бе намерена и счупената му китара, която се вижда на кадри от блока на загиналите.

БЛИЦ показа неподозирани подробности за живота на Антон и публикация в социалната мрежа, която може би подсказва, че мъртвият не е виждал друг избор освен смъртта.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ! 

Източник: blitz.bg