48-годишната актриса ще участва заедно със Селена Гомес, Мартин Шорт

...
48-годишната актриса ще участва заедно със Селена Гомес, Мартин Шорт
Коментари Харесай

Ева Лонгория ще участва в нов криминален сериал

48-годишната актриса ще взе участие дружно със Селена Гомес, Мартин Шорт и Стив Мартин в комедийно-мистериозния сериал " Only Murders in the Building ".


Според Deadline Ева е получила непрекъсната роля в четвъртия сезон на сериала.

Подробностите за сюжета на сериала и за героинята на Ева остават строго защитавана загадка. Източник обаче е удостоверил пред Deadline, че героинята на Ева ще бъде неразделна част от обратите в следствието.

Холивудската звезда е била наета малко откакто Моли Шанън се причисли към актьорския състав на сериала.

59-годишната актриса ще изиграе ролята на бизнесдама от Лос Анджелис, която е въвлечена в света на следствието в Ню Йорк.

" Only Murders in the Building " се радва на огромен триумф от премиерата на сериала през 2021 година, само че Мартин Шорт по-рано призна, че е имал известни подозрения по отношение на работата със Селена Гомес.

73-годишният артист съобщи пред PEOPLE: " В първия ден, в който снимахме, в никакъв случай не бях срещал Селена. Заради пандемията се бяхме снимали единствено в Zoomed. Карах към студиото и си помислих: " Чудя се каква ли може да е Селена? Искам да кажа, че тя би могла да бъде кошмарна като поп принцеса. Веднага - от първата секунда, в която започнахме, до шегите в гримьорната - тя ми се стори сякаш, приказна ".

Мартин също по този начин разкри, че се възхищава на професионалното отношение на Селена към работата./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР