48-годишна жена влиза в затвора, с първоначален строг режим, след

...
48-годишна жена влиза в затвора, с първоначален строг режим, след
Коментари Харесай

Сашка от Камено поле заяви, че няколко пъти е била насилена, но после съжали жестоко

48-годишна жена влиза в пандиза, с първичен непоколебим режим, откакто набедила няколко индивида, че са я изнасилили. Подсъдимата Сашка М. е от с. Камено поле, обл. Враца.

През годините тя неведнъж сезирала разнообразни държавни институции за осъществявани с нея блудствени дейности и съвкупления без нейно единодушие, оповестиха от прокуратурата, написа Блиц. 

Жената заявявала, че е потърпевша от сходни дейности на разнообразни лица, включително от чиновници на Министерство на вътрешните работи. Проверките, разпореждани по всички нейни сигнали, завършвали с констатации, непотвърждаващи изнесените от М. обстоятелства.  

През 2015 година Сашка М. е била наказана от Врачанския областен съд за набеждаване на Б.М. Наложено й е било наказване от една година „ отнемане от независимост “ с изпитателен тригодишен период и публично неодобрение посредством локалния щемпел.

Две години по-късно – през 2017 година, на подсъдимата М. е било наложено дейно наказване от четири години при първичен „ непоколебим “ режим на изтърпяване за осъществено от нея същото закононарушение, като е било приведено в осъществяване и предходното условно наказване.

През миналата седмица Сашка М. се е признала за отговорна и е сключила съглашение с Районна прокуратура – Мездра за това, че пред подобаващ орган на властта набедила собствен съселянин в закононарушение, като знаела, че той е невиновен. Тя се е съгласила да й бъде наложено наказване от една година „ отнемане от независимост “ при първичен „ непоколебим “ режим на изтърпяване и на „ публично неодобрение “, като информацията за осъщественото от Сашка М. действие ще бъде сложена на таблото на кметството с. Камено поле. Тя ще заплати и направените по делото разходи в размер на 420 лв..

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР