48-годишен служител на Военна полиция намушка с нож съпругата си

...
48-годишен служител на Военна полиция намушка с нож съпругата си
Коментари Харесай

Опит за убийство е версията по случая с мъжа, намушкал жена си в заведение в Плевен

48-годишен чиновник на Военна полиция намушка с нож брачната половинка си в заведение в центъра на Плевен. Инцидентът е станал към 17:00 ч., на 3 януари. Военната окръжна прокуратура в София е образувала досъдебно произвеждане за опит за ликвидиране.

За Дарик зам. военноокръжният прокурор в Софийската окръжна военна прокуратура подполковник Димов изясни:

„ В случая се касае за опит за ликвидиране от страна на военнослужещ, като те са брачен партньор и брачна половинка, само че не са в положителни връзки, доколкото има данни по към този момент формираното досъдебно произвеждане. Пострадалата жена е без заплаха за живота. Установен е причинителят и се води следствие “.  

По неофициална информация, на 3-ти януари 48-годишен мъж и брачната половинка му са били на среща, когато избухва скандал сред тях. Семейството е било в развой на бракоразвод.

Мъжът е извадил хладното оръжие, с което нанесъл шест порезни рани по ръцете и тялото на дамата. По информация на NOVA в заведението е имало чиновник на Министерство на вътрешните работи, който е обезвредил военния служител на реда.-->
 napadenie nova tv
Раните по тялото на дамата са били повърхностни и няма заплаха за живота й. Мъжът е арестуван, а следствието против него се води от военна полиция и прокуратура.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР