48-годишен служител на болница в Ню Йорк, където носят защитни

...
48-годишен служител на болница в Ню Йорк, където носят защитни
Коментари Харесай

Скандал! COVID-19 уби медик от болница в Ню Йорк, където персоналът носи чували вместо защитно облекло СНИМКИ

48-годишен чиновник на болница в Ню Йорк, където носят защитни дрехи от чували за боклук, умря от COVID-19. Киус Кели загуби битката едвам седмица откакто бе диагностициран със страшния вирус, предава New York Post.

Той е бил асистент-мениджър в манхатънската болница Mount Sinai West, в която, както в доста други медицински заведения в щата, няма защитни дрехи.

Медиците там са принудени да носят чували за боклук, с цел да се предпазят от болестта, а шокираща фотография във "Фейсбук " докава това. На нея три медицински лица са облечени в черни пликове.



Към фрагмента има добавено изложение, което гласи, че професионалните защитни екипи са изцяло изчерпани. Няма повече маски и дрехи, по тази причина сестрите са принудени да измислят сами по какъв начин да се предпазят по време на рецесията.

"Безопасността на пациентите и екипите ни в никакъв случай не е била по-важна и подхващаме всевъзможни ограничения, с цел да защитим всички ", оповестяват от лечебното заведение, представени от Daily Mail.



"Tази възходяща рецесия не отшумява и към този момент опустоши стотици фамилии в Ню Йорк и трансформира нашите експерти от първа линия в същински американски герои. Днес загубихме един воин - съчувствен сътрудник, другар и безвъзмезден доктор ", пишат още в известието си от болничното заведение.

Не по-малко от четирима индивида от екипа на Кели са дали позитивни проби за короанвирус.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР