48-годишен мъж от Австралия едва не губи живота си, когато

...
48-годишен мъж от Австралия едва не губи живота си, когато
Коментари Харесай

Мъж крие в продължение на 18 години наркотици в носа си

48-годишен мъж от Австралия едвам не губи живота си, когато преди 18 години влиза в пандиза с пликче с марихуана, натъпкано в носната му празнина, с цел да избегне строгия надзор на надзирателите.

В последно време обаче лишеният от независимост почнал да се оплаква от ежедневно главоболие, което го отвело до медицинския кабинет. След изработен скенер на главата било открито съществуването на опиатите. Тогава мъжът признал, че още с влизането си в пандиза е натъпкал дрогата в дясната си ноздра, само че по този начин и не могъл повече да я извади оттова.

,,Истината е, че въпросният пандизчия през цялото това време е бил с неправилната визия, че е погълнал веществото, т.е. той не е знаел, че през тези 18 години продуктът в действителност е бил към момента в носа му'', обясни пред австралийските медии Южени Уонг, който е бил един от лекарите, занимавали се с куриозния случай.

По думите му на скенера забелязали нещо като ''втвърдено сиво тесто'' в дясната част на носната празнина. За да извадят веществото, лекарите направили ендоскопия с цялостна анестезия и извадили пакета от носа му.

След осъществената операция пандизчията е обяснил, че марихуаната е била подарък от приятелката му.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР