48-годишен е обгазен при инцидент, станал днес следобед в пловдивския

...
48-годишен е обгазен при инцидент, станал днес следобед в пловдивския
Коментари Харесай

Мъж пострада леко при запалване на газова бутилка в Пловдив

48-годишен е обгазен при случай, станал през днешния ден следобяд в пловдивския квартал " Прослав ", научи 24plovdiv.bg. На крайник са били вдигнати чиновници на и огнеборци.
66-годишен гражданин на крайния квартал решил да ремонтира газовата си бутилка в гаража. След като завършил, я оставил и отскочил да си купи кафе. Забравил обаче в гаража мобилния си телефон. Внезапно газовата бутилка пламнала. Започнал да излиза пушек. Съседи видели и потърсили притежателя, само че откакто не получили отговор от него, се тормозили и алармирали на полицията и пожарната.
 Бензиностанция на косъм от покруса при пожар край Пловдив Бензиностанция на косъм от покруса при пожар край Пловдив
Бензиностанция беше на косъм от гърмеж при огромен пожар край Пловдив. Единствено бързата интервенция на пожарникарите е предотвратила експлози...
В същото време 48-годишният комшия съумял да влезе. Видял, че помещението е празно, притежателят го няма и там е оставен единствено мобилният му телефон. Влезлият получил леко обгазяване и откакто бил прегледан от лекарски екип на Спешна помощ, бил изпратен у дома. За благополучие, на всички ни се размина - нямаше гърмеж и никой не пострада, описаха съседи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР