48 часа ви трябват. Те са достатъчно време, за изчистване

...
48 часа ви трябват. Те са достатъчно време, за изчистване
Коментари Харесай

За след празниците - трябват ви два дни време само и 2 напитки, които ще направят чудеса с пречистването

48 часа ви трябват. Те са задоволително време, за изчистване на тялото от отрови и за ускорение на метаболизма и за загубата на няколко спомагателни кг. Разбира се, физическата интензивност и здравословният метод на хранене са най-хубавите другари на вашата фигура, само че и спомагателните средства не вредят.

Ние ви предлагаме ключ към решаването на казуса с детоксикацията и загубата на тегло - щастливи сме да споделим с вас тайната. Номерът е в две детокс питиета, които за 48 часа ще преобразят вашата фигура.

Напитка номер 1

Съставки:
300 мл вода 1 супена лъжица мед 0.5 ч.л. джинджифил на прах 0.5 ч.л. канела 1 супена лъжица лимонен сок клонче мента (сушено или прясно)
Приготвяне:

Джинджифилът, канелата и ментата се изсипват във врящата вода, покриват се и напитката се оставя да престои 10 минути. Топлата напитка се подслажда с мед и се прибавя лимонен сок. Пие се преди лягане.

 напитка за детоксикация

Напитка номер 2

Съставки:
2 домата 4 скилидки чесън 6 супени лъжици лимонен сок 500 мл вода Приготвяне:
Всички съставки се смесват в купа с миксер, до момента в който се получи гладка примес. Взема се заран на празен корем.

 детокс напитка с домати

В основата на диетата ви по време на тези 48 часа би трябвало да е здравословната храна: пресни плодове и зеленчуци, пълнозърнести хлябове, варено месо с ниско наличие на мазнини, богати на витамини зърнени култури като елда или леща. Пийте доста течности - най-малко 2 литра дневно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР