475 дни по-късно Александър Тунчев все още е начело на

...
475 дни по-късно Александър Тунчев все още е начело на
Коментари Харесай

Тунчев пред юбилеен мач като треньор на Локо

475 дни по-късно Александър Тунчев към момента е отпред на Локомотив (Пд) и на следващия ден ще ги изведе на " Армията " в четвъртфинал за Купата на България, която печели два пъти като помощник на Акрапович (2019, 2020).

Въпросният мач с ЦСКА ще е под №50 за Тунчев отпред на Локомотив (Пловдив). Именно алените са другият тим, с който е обвързвана кариерата на някогашния централен бранител у нас. И с двата отбора той подвига купата като състезател - със " смърфовете " през 2004-а и с армейците четири години по-късно.

Статистиката на " Тема Спорт " демонстрира, че Александър е спечелил 43% от дуелите си за състезание, купа и евротурнирите. В Първа лига, в 41 срещи е победил в 17, 15 са ремитата и едвам 9 загубите. През лятото дебютира и в Европа като ментор. Води Локо в 4 срещи в Лигата на конференциите, където записва негативен баланс, само че в профил един противник - чешкия Словачко след дузпи, а след това бе отстранен от Копенхаген, само че след здрава борба.

Продължава да не изневерява на стила натрапен още от Бруно Акрапович и към момента залага на скица 3-4-1-2, която се оказва печеливша и постоянно неразгадаема за противниците.
 Крушарски: ЦСКА да се откажат да играят, тъй като ще ги бием още веднъж
Крушарски: ЦСКА да се откажат да играят, тъй като ще ги бием още веднъж

" Локомотив (Пд) е фактор в българския футбол "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР