47-годишният шофьор на автобус, който вчера блъсна майка с детска

...
47-годишният шофьор на автобус, който вчера блъсна майка с детска
Коментари Харесай

72 часа арест за автобусния шофьор, блъснал майка с количка

47-годишният водач на рейс, който през вчерашния ден блъсна майка с детска количка на пешеходна пътека в Пловдив, е арестуван с прокурорска мярка за 72 часа.
Районна прокуратура - Пловдив е повдигнала обвинявания на лидера на рейса за нарушение разпоредбите за придвижване и причиняване по несъобразителност на две междинни телесни повреди на 33-годишната майка. Мъжът не е осъждан. Тестовете му за алкохол и наркотични субстанции са негативни. Пострадалата жена е с фрактури и контузии по тялото, настанена е в болница, с заплаха за живота. За благополучие не са установени пострадвания по детето.

Тъй като случаят се е случил на пешеходна пътека, което е закононарушение по Наказателния кодекс, по случая е формирано досъдебно произвеждане.

Досега са осъществени оглед на местопроизшествието, разпити на очевидци, назначена е автотехническа експертиза. Тези дейности ще открият с акуратност механизма на настъпване на пътнотранспортното произшествие. Срокът за следствието е двумесечен.

Инцидентът стана в обедните часове на 18 октомври 2018 година На кръстовището сред ул. „ Съединение “ и ул. „ Недялка Шилева “ в Пловдив. Автобус от градския превоз при ляв завой блъсна на пешеходна пътека жена, бутаща бебешка количка с дете.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР