47-годишният Севдалин Буюклиев и 26-годишният му син Марин са задържани

...
47-годишният Севдалин Буюклиев и 26-годишният му син Марин са задържани
Коментари Харесай

Баща и син убили зверски столичния бизнесмен при спор за пари

47-годишният Севдалин Буюклиев и 26-годишният му наследник Марин са арестувани за зверското ликвидиране на столичен предприемач в Нареченски бани. Това стана ясно на брифинг на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата в Пловдив.
Жертвата Венцислав бил премахнат на 21 март след кавга за пари, прераснала във физическа разпра сред тримата мъже. Разследващите разкриха, че са правени опити закононарушението да се прикрие. Близките на предприемача подали сигнал за изгубването му, откакто не съумели да се свържат с него по телефона, защото бил изключен.

Криминалистите стигнали до разплитането на случая, откакто иззели запис от камера. От него се вижда по какъв начин Севдалин и Венцислав стартират да се карат. Започват да се бият, като на страната на бащата се включва и синът му Мартин. Венцислав изпадна в безпомощно положение, след което бил пренесен в прилежащо помещение. Бил е още жив, когато единият го е държал за краката, а другият го е налагал в главата с тъп предмет. След като е бил убит, главата на Венцислав е била увита с найлон и обвързана през шията с въже. Тялото е било увито в завеса от заведението, по-късно в найлон. Накрая нарушителите го натикали в бидон, затиснат от похлупак за шахта.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР