47-годишният Ник Крук се самоуби по време на почивка на

...
47-годишният Ник Крук се самоуби по време на почивка на
Коментари Харесай

Любовница каза на приятеля си, че не е общителен и той... се самоуби

47-годишният Ник Крук се самоуби по време на отмора на Канарските острови. Причината за съдбовното решение е бил спор с Ванеса Грант: тя декларирала на своя ухажор, че той е прекомерно неразговорлив, по тази причина тя желае да се раздели с него.

Ванеса Грант обвинила Ник, бащата на три дъщери, че той не поддържа връзка задоволително с другите хора. Жената предложила на своя ухажор да погледа другите двойки, пристигнали на отмора, и го обвинила, че е прекомерно затворен в себе си.
 47-летний Ник Крук покончил с собой во время отдыха на Канарах
" След това ние се върнахме в хотелската стая. Там спорихме. Аз му споделих, че като се приберем вкъщи, ще го изоставя ", споделя Грант.  Ванесса Грант обвинила Ника Крука, отца трёх взрослых дочерей, в том, что он недостаточно разговорлив

В отговор Ник заплашил възлюблената си със самоубийство, само че дамата не взела думите му на съществено. След абсурда двойката отишла в бар, след известно време Ник се върнал в хотелската стая. Ванеса се върнала в стаята едвам два часа и половина по-късно, през които Ник към този момент бил съумял да се самоубие.
 Смерть отца была шоком для его дочери Скай
Смъртта на татко ѝ бе същинско потрес за дъщерята Скай.
Бившата жена на Ник Никола подаде сигнал в полицията, че не има вяра мъжът ѝ да се е самоубил. По думите ѝ, такова държание е изцяло нетипично за някогашния ѝ мъж. Въпреки това следствието е изяснило, че по-рано мъжът е правил четири несполучливи опита да си отнеме живота: той постоянно успявал да предизвести за протичащото се свои другари или Никол, които го спасявали.

Вероятно мъжът се е надявал, че Ванеса ще успее да се върне в хотелската стая, преди да стане прекомерно късно. " Смъртта на баща е същински потрес. Имаме толкоз доста въпроси, на които в никакъв случай няма да получим отговори, тъй като той доста бързи си потегли от нас ", споделя щерка му Скай.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР