47-годишният мъж, който се барикадира в столичния квартал Хаджи Димитър

...
47-годишният мъж, който се барикадира в столичния квартал Хаджи Димитър
Коментари Харесай

Барикадиралият се в София вчера пребил жена, изхвърлил я боса и гола от дома си

47-годишният мъж, който се барикадира в столичния квартал " Хаджи Димитър " през днешния ден, е пребил грубо жена в нощта против сряда. Той я изхвърлил боса и гола от вкъщи си. Това описват съседи на мъжа.

Според информация на OFFNews дамата е украинка и с мъжа са имали любовни връзки. Тя се нанесла да живее при него преди няколко месеца.

Задържаният мъж се споделя Орлин Гигов и е бил водач в Министерство на вътрешните работи. Съседите настояват, че украинката е втората му жертва. Преди 4 месеца той още веднъж пребил и изгонил от жилището друга жена. 

Съседите разкрили дамата обезобразена до неразбираемост. Била изхвърлена пред асансьора и нямала сили даже да приказва. 

" Когато подадохме сигнала пристигнаха 25 служители на реда, две коли за спешна помощ и пожарна кола. Дойде и психолог. Не за пребитата жена, а да успокоява барикадиралия се ", описват те.

Според техни разкази служителите на реда преговаряли 5 часа с барикадиралия се. Накрая мъжът излязъл с рана на ухото и твърдял, че дамата го нападнала и той се защитил.

" Гигов обяснявал на служителите на реда, че украинката е " от друго стадо ", а те са сътрудници и служителите на реда одобрително се смееха ", описват още съседи. Казал още, че от 3 дни я бие и " у тъпия вход няма никой, дето да му каже копче ".

Живеещите в блока на 47-годишния мъж настояват, че той не е арестуван и сега ремонтира вратата на жилището си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР