47-годишна жена „възкръсна“ пред семейството си във врачанската морга, след

...
47-годишна жена „възкръсна“ пред семейството си във врачанската морга, след
Коментари Харесай

Врачанин влезе в моргата, за да прибере умрялата си жена, докосна ръката ѝ и изтръпна

47-годишна жена „ възкръсна “ пред фамилията си във врачанската морга, откакто била оповестена за мъртва от лекарите. За шокиращият случай описа врачанинът Николай Петров.

Всичко почнало преди към две седмици, когато жена му Мая се почувствала зле и се наложило да влезе за лекуване в интензивното поделение. По думите на Николай, дамата не била здравноосигурена и затова медиците не й обърнали никакво внимание, написа BulNews.



Миналата събота тя била преместена в незабавното поделение на лечебното заведение, само че изпаднала в кома. Лекарите там се обадили на мъжа й да отиде да я вземе, защото ще я изпишат. Николай описа, че съгласно медиците Мая заема място, а не била обезпечена и имало други пациенти, които чакат за леглото.

Изумен от чутото, мъжът изрично отказал да вземе жена си и обяснил, че никой няма право събота и неделя да остави на произвола на ориста човек в кома. На идващия ден обаче мъжът получил следващото позвъняване от болничното заведение. Този път му било обявено, че Мая е умряла и би трябвало да отиде да прибере тялото й от моргата.

Почерненият мъж споделил на околните си за черната новина и дружно със шурей си отишли да приберат тялото на Мая. Когато Николай влезнал в моргата, едвам дишал от смут. Пред мъжа имало 4 натрупа, единият от които, съгласно лекарите, бил на жена му. Николай се доближил до тялото, с цел да каже последно довиждане, само че когато докоснал ръката й, изпитал още по-голям потрес – Мая била топла и дишала!

Николай едвам не получил инфаркт и незабавно повикал за помощ. В стаята влезнали шурей му и патоанатомът, който бил на косъм да получи няколко крошета от потресените мъже. Николай и шурей му поискали пояснение за случилото се, само че до момента не са получили нищо свястно като отговор от врачанските медици.

След случката лекарите настанили Мая за лекуване във врачанския психодиспансер, където след вливане на системи и лекуване положението на дамата се подобрило.

„ Ужасих се, от няколко дни не мога да дремя. Това, което претърпях е същински призрачен сън. Преди да разгласят жена ми за мъртва докторите ми споделяха да се подготвя за най-лошото. Те обясняваха, че белите дробове на Мая са в сериозно положение, а тя в никакъв случай през живота си не е пушила, нито пила алкохол “, сподели Николай.

Потресеният мъж приканва от прокуратурата да се самосезират и да проверяват случая, с цел да не изпитват и други хора ужаса, който той е претърпял.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР