47-годишен мъж почина снощи в София след като беше ударен

...
47-годишен мъж почина снощи в София след като беше ударен
Коментари Харесай

Говорителят на Спешна помощ за мъжа, убит от мълния: Не съм чувала такова нещо да се е случвало в София

47-годишен мъж умря нощес в София откакто беше ударен от гръмотевица. Човекът разхождал кучето си в столичния квартал "Люлин 6 " когато се случил случаят. Говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия, че мъжът е превозен по най-бързия метод в "Пирогов ", само че положението му е било доста тежко.

Снощи в 20.17 минути в Спешна помощ получили сигнал за мъж, ударен от гръмотевица в "Люлин 6 ". Линейката е пристигнала на място за 8 минути.

"Момчето е било с витални функционалности, само че в тежко положение. По най-бързия метод е превозен в "Пирогов ". През целия път на превозването са осъществявани реанимационни дейности, само че безусловно преди вратите на "Пирогов " е умрял. Явно е било доста тежък случай. Ударът е бил извънредно тежък. Аз не съм чувала такова нещо да се случва в града, само че за жалост постоянно има първи път ", сподели представителят на Спешна помощ.

Сунгарска съобщи, че това е втори случай за два дни. В неделя 38-годишен мъж, който е ловил риба в язовир "Искър " също е ударен от гръмотевица. Това е станало при изваждането на лодката на брега. Мъжът остава на място.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР