47-годишен мъж от село Мало Конаре ще бъде изправен пред

...
47-годишен мъж от село Мало Конаре ще бъде изправен пред
Коментари Харесай

Съдят мъж, опитал да заколи бащата на любимата си

47-годишен мъж от село Мало Конаре ще бъде изправен пред съд за осъществен от него опит за ликвидиране против бащата на дамата, с коятo живеели на фамилни начала. Драмата се разиграла на 13 февруари във фамилната къща в селото.

По това време обвиненият бил в стая на втория етаж, където пиел алкохол и гледал телевизия. На долния етаж били дамата, с която живеел на фамилни начала, бебето им и нейните родители. В един миг обвиненият почнал да тропа мощно с крайник по пода на стаята, като това бил методът да даде знак на жена си да отиде при него. Вместо нея, се качил татко й. Той предизвестил мъжа да не подвига звук,защото безпокоял бебето, което било болно. Обвиняемият не спрял да подвига звук, изправил се и почнал да блъска потърпевшия, с цел да излезе от стаята. Казал му: “Махай се отсам! “.

По-възрастният мъж му отвърнал, че няма право да го гони, тъй като къщата не била негова благосъстоятелност. Ядосан от това изказване, обвиненият го заплашил с думите: „ Аз, веднага, ще те заколя! “. Грабнал нож, който се намирал на печката, и му нанесъл удар в региона на шията, като му предизвикал порезна рана. Обвиняемият направил още два опита да нанесе удар с ножа във врата и корема на потърпевшия, само че не съумял, тъй като той се отдръпнал, измъкнал ножа от ръката на нападателя и го счупил.

На място дошъл медицински екип на Спешна помощ, подаден бил и сигнал на тел. 112. По делото са били разпитани очевидци, осъществени експертизи и други Обвиняемият е с взета от съда мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР