47 870 евро са задържали митнически служители на пункт Калотина

...
47 870 евро са задържали митнически служители на пункт Калотина
Коментари Харесай

Задържаха близо 48 000 евро на митнически пункт Калотина

47 870 евро са задържали митнически чиновници на пункт " Калотина " при инспекция на лек автомобил с немска регистрация на 06 март 2019 година, оповестиха от Агенция " Митници ".

Шофьорът, ливански жител, който пътувал самичък в посока Германия – Турция декларирал, че придвижва сума до 10 000 евро, която не предстои на документално обявление, оповестява Българска национална телевизия.

При щателната инспекция обаче митническите чиновници открили, че в реалност сумата е 47 870 евро, която мъжът носел в джобовете на облеклата си и в чантичка.

По случая е формирано досъдебно произвеждане под управлението на Районна прокуратура – Сливница, което е завършило със подписано съглашение. Същото е било утвърдено от съда, като на подсъдимия е наложено наказване санкция в размер 18 725 лв..

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР