461 литра нелегален етилов алкохол иззеха служители от митническа мобилна

...
461 литра нелегален етилов алкохол иззеха служители от митническа мобилна
Коментари Харесай

Митничари откриха стотици литри алкохол менте

461 литра незаконен етилов алкохол иззеха чиновници от митническа мобилна група от жилищен парцел в град Аксаково. При инспекцията в частния парцел във вторник митническите чиновници откриват в апартамент и в гаражно помещение на приземния етаж в постройката 5 пластмасови бидона с друга съдържимост от 60 до 220 литра, съдържащи общо 461,1 литра жълта течност с аромат на етилов алкохол.

Чрез премерване със сертифициран денситометър е открито, че течността в бидоните е с друго алкохолно съдържание- надлежно 44, 46, 50 и 52 % vol.

За алкохола не са показани никакви документи за генезис, гарантиран или заплатен данък по Закона за акцизите и данъчните хранилища /ЗАДС/.
Взети са проби за лабораторен разбор на арестувания артикул. След излизане на резултатите от лабораторните експертизи ще бъде формирано административнонаказателно произвеждане.

Това е втори случай на конфискуван незаконен алкохол от частен парцел в град Аксаково при засилените инспекции на Агенция „ Митници " против нерегламентираното произвеждане и търговия с акцизни артикули в региона на Черноморието. На 4 юли 2018 г, в гараж в града бяха открити от митническа мобилна група 1467 литра незаконен етилов алкохол с алкохолно наличие от 32 до 97% vol.

Засиленият митнически надзор и инспекции ще продължат през целия туристически сезон. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР