46% от американците одобряват политиката на американската държавна администрация под

...
46% от американците одобряват политиката на американската държавна администрация под
Коментари Харесай

Проучване: И тази година Тръмп не успя да убеди повече американци, че е добър президент

46% от американците утвърждават политиката на американската държавна администрация под управлението на сегашния държавен глава на Съединени американски щати Доналд Тръмп. 52% обаче считат, че Тръмп не се оправя с ръководството, демонстрира анкета на Fox News, представена от БГНЕС.
Освен това, измененията в поддръжка за президента са в дребен диапазон - от 43 до 47%. А през януари тази година статистиката е била в съответствие 45-53% т.е. за една година Тръмп не е съумял да промени изключително настройките.
Под половината от американските гласоподавателите считат, че стопанската система ще е в по-добро положение след година, сочи изследването. Въпросът за бъдещото икономическо положение на Съединени американски щати е бил задаван постоянно през последните 20 години, а това е най-песимистичната вероятност от февруари 2001 година насам.
Около един на всеки пет гласоподаватели твърди, че икономическата политика на администрацията му е помогнала. На противоположно мнение са 21% от запитаните, до момента в който 51% считат, че политиката на Тръмп не е трансформирала икономическото им положение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР