46-и ден продължават антиправителствени протести в София. Недоволните граждани обмислят

...
46-и ден продължават антиправителствени протести в София. Недоволните граждани обмислят
Коментари Харесай

Ден 46: Ще има ли нови блокади от антиправителствени протести?

46-и ден не престават антиправителствени митинги в София. Недоволните жители обмислят дали е нужно разширение на блокадите, посредством включване на нови кръстовища.
И през днешния ден не престават митингите с искане за оставка на държавното управление и на основния прокурор. Блокирани остават три основни кръстовища в София - в региона на площад " Независимост ", при ректората на Софийския университет и на Орлов мост.

45-а вечер на митинг нощес мина без произшествия. Участниците в акциите обявиха, че не се отхвърлят от настояванията си за оставки на министър-председателя и основния прокурор.

За нощуващите в най-големия палатков лагер на " Орлов мост " остава убеждението, че ще останат там докато е нужно и това, съгласно тях, е когато получат желаните оставки - на премиера Борисов и на основния прокурор Гешев.

Все по-редки стават спонтанните спорове и разменени реплики сред протестиращите, блокирали кръстовището, и минувачите, които не поддържат тази форма на неодобрение, споделят хората на блокадата.

По техни данни и тази нощ е минала без провокации и напрежение, а последната работна седмица беше белязана от нов протестен акцент – “блокади-изненади “ на основни институции, които членове на Сдружение " Боец " проведоха.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР