46-годишният бизнесмен Йордан Таков, обвинен в двойно убийство на баща

...
46-годишният бизнесмен Йордан Таков, обвинен в двойно убийство на баща
Коментари Харесай

Бизнесменът Йордан Таков, който застреля баща и син, иска да излезе от ареста

46-годишният предприемач Йордан Таков, упрекнат в двойно ликвидиране на татко и наследник, остава зад решетките дефинитивно. Това реши Пловдивският апелативен съд.

На 26 ноември Таков изпразни цялостен пълнител на револвер " Макаров " по съдружника си - Христо Ботев (32 г.) и татко му Васил (52 г.). Жертвите са му родственици.
 Двойният палач изпразнил цялостен пълнител в жертвите си Виж още
Според проверяващите претекстът е бил влошеното финансово положение на общата компания на Таков с първия му братовчед Христо Ботев, предава " 24 часа ".

На съдбовната дата предприемачът се скарал с колегата си и татко му поради кафе-машина, която желал да изнесе от склад на ул. " Борба " в Пловдив, където по-късно станала кървавата баня.

Магистратите считат, че няма нови условия, които да постановат изменение на мярката за неотклонение на Таков и в случай че се постанови по-лека, той би могъл да извърши друго закононарушение.

Заседанието се организира посредством видеоконферентна връзка сред ареста, където се намираше обвиненият и залата, в която бяха правосъдният състав, прокурорът и двамата бранители.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР