46-годишна жена е с разбита глава след лют скандал между

...
46-годишна жена е с разбита глава след лют скандал между
Коментари Харесай

Разбиха главата на жена след скандал между ромски фамилии

46-годишна жена е с разрушена глава след пикантен скандал сред две ромски семейства в карловското село Розино, оповестиха от пресцентъра на полицията.
Сигналът за междусъседското сборичкване е подаден на телефон 112 в събота. Веднага на място са изпратени всички налични екипи на районното ръководство в Карлово, които предотвратили разрастването на спора, зародил сред две враждуващи семейства.
В разгара на мелето жена от едното семейство била ударена в главата с камък от 51-годишен мъж. Тя е настанена в болница, като все още няма информация за положението й. Срещу мъжа е стартирано бързо произвеждане за нанасяне на междинна телесна щета по хулигански подбуди. Предстои прокуратурата да му повдигне обвиняване и се чака да бъде арестуван за 72 часа. Други трима роми са откарани в ареста в Карлово. Съставени са им актове по Указа за битка с дребното безчинство. Всички обстоятелства и условия по случая се обясняват под наблюдението на Районна прокуратура Карлово.
Това е следващо сборичкване сред враждуващи ромски кланове в Розино. Напрежение в селото имаше и през юни, когато се наложи да бъдат арестувани 55 души, с цел да се успокои обстановката в карловското село. През септември в селото беше открита и полицейска приемна поради зачестилата експанзия сред локалните ромски кланове.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР