46-годишна българка от София е била открита в безсъзнание в

...
46-годишна българка от София е била открита в безсъзнание в
Коментари Харесай

В Индия разследват неестествена смърт на 46-годишна българка

46-годишна българка от София е била открита в безсъзнание в учебно заведение за йога в индийския град Мунгер, щата Бихар. Тя е била откарана в частна болница, където е оповестена за мъртва, оповестява локалното издание The Telegraph India .

Даниела Богомитова Молчовешка, щерка на Богомил Молчовески, е почнала образование по йога в Bihar School of Yoga (BSY) преди към месец.

" Получихме информация за гибелта на българката (в неделя) сутринта. Регистриран е случай на неестествена гибел и се организира следствие “, разясни началникът на полицията в Мунгер Джагунатаради Джаларади пред изданието.

Допълва се, че преди гибелта си Даниела е останала сама в постройката на BSY. Полицията няма информация за здравно положение или заболяване, от което тя да е страдала.

Друг служител на реда отбелязва, че Даниела е открита в безсъзнание в 7:00 часа сутринта (местно време), а органите на реда са били осведомени за случая към 9:00 часа сутринта.

" Информирахме нашите висши офицери за случая. Аутопсията на тялото е осъществена под наблюдението на магистрат и е снимана на видео ", увери полицейският чиновник.

Отбелязва се още, че 46-годишната българка е оповестена за мъртва в болница, с която йога институцията поддържа тесни връзки. От здравното заведение описаха, че е постъпило искане за кола за спешна помощ от BSY.

" Беше изпратена кола за спешна помощ. Междувременно хората от BSY докараха дамата с друга кола за спешна помощ. Един от нашите лекари я прегледа и при идването й разгласи гибелта. Не е получила никакво лекуване в болничното заведение “, изясни представител на йога учебното заведение.

Източници от държавното управление обявиха, че членовете на фамилията на Даниела са били осведомени за гибелта й, само че са изразили невъзможността си да дойдат в Индия за погребението. " Ще потърсим инструкции от висши чиновници и членове на нейното семейство. Последният й обред ще бъде осъществен в Мунгер, в случай че е належащо, или от BSY, или от държавното управление “, разясни събеседникът на изданието.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР