46-годишен с. Муселиево с психично разстройство е задържан след прояви

...
46-годишен с. Муселиево с психично разстройство е задържан след прояви
Коментари Харесай

Психично болен чупи и вади оръжие, барикадира се при пристигането на полицията

46-годишен с. Муселиево с психологично разстройство е арестуван след прояви на експанзия, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен.
На 11 юни в районно управление (на МВР) - Никопол е постъпил сигнал, че 46-годишен от село Муселиево от дни е с психологично разстройство. Мъжът повреждал домашно имущество и заплашвал с огнестрелно оръжие. Лицето е освидетелствано и се води на доклад.
При идване на адреса чиновници на районно управление (на МВР) - Никопол, заварват болният заключил се в стая на едноетажна къща. 46-годишният не е позволил служителите на реда. Започнал е да хвърля предмети и да насочва закани с хладно оръжие.
При извършени беседи с психолози и чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи - Плевен е напуснал къщата и е арестуван в двора на парцела. Прегледан е от екип на ФСМП - Никопол. По предписание на прокурор от районна прокуратура - Никопол е превозен и настанен в психодиспансер в гр. Плевен.
При следващо претършуване в дома, населяван от 46-годишния, са открити въздушна пушка, неустановена марка, модел и диаметър и газ - предупредителен револвер марка "Еkol- volga ", с един брой пълнител и един патрон 9 мм. в пълнителя. Оръжието е конфискувано с протокол.
Няма потърпевши жители и полицейски чиновници на ОДМВР - Плевен. Образувана е кореспонденция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР