46-годишен мъж от сунгурларското село Славянци се оказа в ареста

...
46-годишен мъж от сунгурларското село Славянци се оказа в ареста
Коментари Харесай

Мъртво пиян излезе на пътя с трактор

46-годишен мъж от сунгурларското село Славянци се оказа в ареста откакто по обед бе хванат от служители на реда да кара трактора си след тежък запой. Дрегерът на униформените отчел 2.58 промила – количество, равняващо се на близо 400 грама корав алкохол.

Без да намерения за възможните последици Стойчо седнал зад кормилото на тежката машина и го подкарал към селото. Опасността обаче произлиза от това, че возилото не може да развие повече от 20-30 км/ч. и по този начин се основава сериозна причина за произшествия. Като към това се добави и шофиране в нетрезво положение, вероятността за тежка злополука се усилва доста, защото под въздействието на алкохол човек губи рефлексите си и вярното си пространствено усещане, написа flagman.bg.

Припомняме, че злополуките, в които вземат участие трактори, в действителност не са необичайност. През май м.г. двама души пострадаха съществено след удар с тежката земеделска машина край Видин, а два месеца по-късно 28-годишен мъж почина при сходен случай на пътя Слиситра-Дулово в региона на с. Черковна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР