46-годишeн мъж бе признат за виновен в това, че пред

...
46-годишeн мъж бе признат за виновен в това, че пред
Коментари Харесай

Във Варна осъдиха мъж, шофирал с фалшива книжка в Германия

46-годишeн мъж бе приет за отговорен в това, че пред чиновници на полицейското ръководство в град Дортмунд, Германия, посочил подправено удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство, оповестиха от Районния съд във Варна за Moreto.net.

На шофьорската брошура, която подсъдимият показал пред немските органи на реда, бил притурен тип, че е издадена от способените управляващи в Република България на негово име. Извършената информация открива, че употребеният от подсъдимия документ не е достоверен.

46-годишният мъж е осъждан.

Той умишлено се е употребил от неистинския формален документ, само че от него за самото му сформиране не може да се търси наказателна отговорност. По силата на реализирано сред страните съглашение с самопризнание на виновността, което съдът утвърди, му бе наложено наказване „ пробация “.

За осъщественото документно закононарушение подсъдимият следва в продължение на 10 месеца да извършва наложителни пробационни ограничения – регистрация по сегашен адрес с честота два пъти седмично и срещи с пробационни чиновници. В негова тежест е и заплащането на направените по делото разходи за близо 700 лв..

Съдебният акт е финален.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР