46-годишен българин е бил задържан при зрелищна операция в Германия.

...
46-годишен българин е бил задържан при зрелищна операция в Германия.
Коментари Харесай

Зрелищен арест за българин в Германия, убил сънародник в Марбея

46-годишен българин е бил арестуван при зрелищна интервенция в Германия. Той е бил обвинен за кървавия разстрел на 43-годишния собствен съотечественик край испанския курортен град Марбея през октомври.
Сигналът за откритото тяло в канавка край път е бил подаден на 27 октомври. Предната вечер българинът е бил разгласен за търсене, откакто брачната половинка му алармирала в полицията, че е излязъл в петък вечерта от вкъщи им и не се е прибрал. Семейството живеело в Испания от 3 години, а преди този момент е било в Южна Африка. При аутопсията, осъществена в Института по правосъдна медицина в Малага, патоанатомите са извадили 14 патрона от тялото на 43-годишния мъж. Процедурата е траяла два дни, защото се е наложило използването на рентген, с цел да бъдат открити всички патрони.
Акцията по задържането на обвинения е взаимна сред немските и испанските управляващи. В продължение на 10 дни проверяващите са следили 46-годишния мъж преди да го арестуват. При обиск в дома и колата му е открит опиат – 5.6 кг кокаин в укритие, открити са и револвер, както и голям брой регистрационни табели на коли. Автомобилът му е конфискуван за експертизи, тъй като са открити и следи от кръв, които се допуска, че са на жертвата. Предвижда се българинът да бъде екстрадиран в Испания, където против него да стартира правосъден развой.
Разследващите считат, че българинът е дошъл в Коста дел Сол няколко дни преди да извърши кървавото ликвидиране на своя съотечественик. Към момента работната версия за разстрела е почистване на сметки сред съперничещи си в наркоразпространението банди.
Срещу арестувания ще бъдат повдигнати обвинявания за ликвидиране, наркотрафик, подправяне на документи и нелегално владение на оръжие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР