450 незаконни павилиона и 1300 гаражни клетки бяха премахнати след

...
450 незаконни павилиона и 1300 гаражни клетки бяха премахнати след
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Премахнахме 450 незаконни обекта, ограничихме тротинетките и фойерверките

450 противозаконни павилиона и 1300 гаражни кафези бяха отстранени след приемането от общинския съвет на по-строгите правила за преместваемите обекти. Това написа във фейсбук Георги Георгиев, който бе ръководител на Столичния общински съвет и е втори в листата за общински съветници на ГЕРБ-СДС. Към доклада си за 102 изпълнени задания през днешния ден той пуска клипче със свършеното, с цел да бъде София по-подреден град.

„ Приехме стандарти за новите тротоари в градската среда, с цел да няма ремонт на ремонта. Въведохме правила за разчистване на строителната техника в града, както и наказания “, споделя още Георгиев.

Той припомня и за признатите правила за придвижване на електрически тротинетки след огромния брой недоволства от жители за метода, по който се придвижват в града. „ Ограничихме придвижването им до 5 км/ч. в парковете и пешеходните пространства “, отбелязва Георгиев. И прибавя: „ Забранено беше нерегламентираното потребление на фойерверки, с изключение на на Нова година. Предоставихме постройка за ветеринарна клиника на фондация „ Четири лапи “. Подобрихме връзката при плановите поправки, с цел да не разкопават два пъти едни и същи места другите компании “.

Георгиев отделя внимание и на новата стратегия за гратис разчистване на надраскани и вандализирани здания. Както и улеснената процедура за изрисуване на фасади и отделените пространства за креативна изява на графити артистите – явен знак, че общината подкрепя изкуството, само че има непоносимост към от вандализма. В София бе извършен и първият графити фестивал.

„ Гласувайте за ГЕРБ-СДС с номер 76 и ме подкрепете с преференция номер 102 за общински консултант “, приканва Георги Георгиев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР