45-ият президент Доналд Тръмп напусна сградата на съда в Манхатън

...
45-ият президент Доналд Тръмп напусна сградата на съда в Манхатън
Коментари Харесай

Пуснаха Тръмп, но му повдигнаха 34 обвинения! Той кацна в имението си и дръпна реч ВИДЕО

45-ият президент Доналд Тръмп напусна постройката на съда в Манхатън след повдигането на обвинявания в 34 закононарушения, свързани с подправяне на документи, съобщи Ройтерс. Тръмп бързо излезе от правосъдната зала, в която се организира чуването и не отговори на журналистически въпроси.  

Бившият президент прекара към два часа в постройката на съда, където научи детайлности за престъпните обвинявания, пред които е изправен, до момента в който води трета си президентска акция.

Следващото авансово чуване по делото на някогашния президент на Съединени американски щати е планувано за 4 декември т.г., оповестява CNN. Очаква се делото да стартира през януари 2024 година, оповестява Агенция Франс Прес, като се базира на арбитър от наказателния съд в Ню Йорк.

На 30 март правосъдно жури в нюйоркски съд произнесе обвинителен акт по делото за присъединяване на Доналд Тръмп в корист със средства за президентската акция през 2016 година

Бившият президент беше арестуван под стража през вчерашния ден. По време на правосъдно съвещание в Ню Йорк той не се призна за отговорен по всички 34 обвинявания. По-късно Доналд Тръмп напусна съда след предявяването на обвиняванията, като карцерът му беше анулиран.

Доналд Тръмп, който се завърна в имението си Мар а Лаго съобщи пред събралите се негови симпатизанти, че в никакъв случай не си е представял, че нещо сходно може да се случи в Америка, съобщи Ройтерс. " Единственото закононарушение, което съм правил, бе да пазя храбро страната ни от тези, които се пробват да я разрушат ", добави той, представен от Българска телеграфна агенция.

Тръмп пледира почтен по 34 обвинявания във подправяне на документи  при заплащането на пари на някогашната порноактриса Сторми Даниълс по време на предизборната акция през 2016 година

Си Ен Ен излъчи онлайн фрагменти от кацането на самолета на Тръмп на интернационалното летище в Палм Бийч. Тръмп, който се бори за президентската номинация на републиканците през 2024 година, изнесе относително къса 25-минутна тирада, отбелязва Асошиейтед прес.

Въпреки че стартира с дрънканица против прокурорите, той не насочи апел към поддръжниците още веднъж да излязат на демонстрации.

Тръмп не оповести и детайлности към проектите си за предизборната си акция, към която се чака да се завърне.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР