45-годишният Юрий Байрактаров от Килифарево, обявен за издирване от международния

...
45-годишният Юрий Байрактаров от Килифарево, обявен за издирване от международния
Коментари Харесай

Мистерията с изчезналия участник от "Биг Брадър" в Дубай се заплита още повече! Юрий, изпарил се заедно с него, се оказа...

45-годишният Юрий Байрактаров от Килифарево, разгласен за търсене от интернационалния уебсайт Интерпол, е някогашен футболист. Както БЛИЦ заяви, името му изплува около случая със скандалното изгубване на брадъра Даниел Делчев. Брадърът е в неопределеност от съвсем 100 дни. Негови близки и другари нямат никаква връзка с него. Те напомнят, че Даниел е тръгнал да търси татко си.

Юрий Байрактаров отпътува за Дубай на 12 ноември м.г. и оттогава следите му се губят. Той е отпътувал със аероплан от София, това не е първото посещаване на изчезналият мъж в арабската страна.

Всичко стартира на 12 ноември 2017 година, когато Юрий отпътува за арабската страна. Той има постоянен интернационален паспорт, двупосочни билети и пътува със аероплан по директната линия София – Дубай. След като повече от седмица не се обажда на околните си, те подават сигнал в полицията за изгубването му. Установено е, че мъжът е употребявал за последно интернет от телефона си на 26 ноември, след което следите от него дефинитивно се губят. В уеб страницата на интерпол е записан като Юрий Тодоров Байрактаров от град Килифарево. В профила на Байрактаров във Facebook месец и половина преди изгубването той е разгласил фотография, евентуално на летището в Дубай, с текст: „ Малко на моренце”. А на въпрос на един от приятелите си „ Нали щеше да хващаш друга посока?” той дава отговор: „ Инцидентно промяна на посоката.” Пред свои познати в дните преди да замине на 12 ноември Юрий обяснявал, че отива в арабската страна по бизнес каузи. Преглед на постовете му във Facebook пък демонстрират, че единствено за 2017 година той е ходил минимум 4 пъти в Дубай и е разгласил фотоси оттова, написа „ Борба”.

Търновци, работили в Дубай, описват, че за разлика от други радикални мюсюлмански арабски страни, шейхството е съвременна страна с доста добре построена система за сигурност и ефикасни закони. Престъпността там е съвсем нулева, а за трафик на хора, отвличания и потреблението им за незаконни цели не може да става и дума, безапелационни са търновците, посетили приказното шейхство. За сметка на това обаче те изясняват, че за приложимост на алкохол, кавги, сбивания и други противообществени прояви, които у нас се одобряват като нещо всекидневно, там наказването в доста случаи е затвор.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР