45-годишният британски гражданин, кой влезе в болницата и беше в

...
45-годишният британски гражданин, кой влезе в болницата и беше в
Коментари Харесай

Мъжът, натровен с Новичок в Солсбъри, дойде в съзнание

45-годишният английски жител, кой влезе в болничното заведение и беше в сериозно положение след излагане на невротоксичния сътрудник „ Новичок ”, пристигнал в схващане. Това беше обявено от болничното заведение, където той е настанен, оповестява " Канал 3 ".

„ Виждаме дребни, само че обилни усъвършенствания в положението на Чарли Роулей. Той е към момента в сериозно положение, само че в този момент е в схващане ”, споделят от болничното заведение в изказване.

Вечерта на 30 юни мъж на 45 и жена на 44 години бяха открити в безсъзнание в дома си в Еймсбъри. Те бяха откарани в болничното заведение в Солсбъри в сериозно положение. На 8-ми юли английските управляващи оповестиха, че дамата е умряла. Инцидентът става единствено на няколко километра от мястото, където бяха открити Сергей и Юлия Скрипал.

Според британската полиция, двамата отровени в Еймсбъри, Южна Англия, са потърпевши, откакто са взели в ръце инфектиран предмет. " След спомагателни проби на пробите, взети от пациентите, към този момент знаем, че те са били изложени на въздействието на нервнопаралитично вещество ", се споделя в изказване на Скотланд Ярд.

На специфичен брифинг за публицисти Нийл Басу, началник на антитерористичното поделение на Скотланд Ярд, заяви, че потърпевшите са жертва на „ Новичок “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР