45-годишната майка на три деца Любов Лауфер от Москва решила

...
45-годишната майка на три деца Любов Лауфер от Москва решила
Коментари Харесай

Кошмар: Майка на 3 деца легна за тунинг на бюста, а се събуди с дупе като на Кардашиян СНИМКА 18+

45-годишната майка на три деца Любов Лауфер от Москва решила да се отърве от имплантите, които си била сложила преди седем години поради увисналите си гърди. Започнал инфекциозен развой - серома и нямало различен излаз.

Жената отишла при лекарка от Новосибирск, с която се срещнала в столицата. Операцията била сполучлива, само че по-късно почнал същински призрачен сън, оповестяват международните издания.

Любов възнамерявала да направи липофилинг в допълнение - да отстрани мазнини от корема и в профил и да ги сложи в гърдите. В същото време лекарката поканила дамата за интервенцията след единствено три месеца, когато белезите на тъканите не били възобновени. Освен това процедурата била осъществена от нейния „ ухажор “.

"Започнах да рева, а тя ме успокояваше: уверяваше ме, че той е отличен експерт и всичко ще се подреди добре. Все още не мога да схвана за какво се поддадох на тези убеждения и се съгласих на интервенцията. И аз също направих неточност: помолих останалите мазнини след интервенцията на гърдите ми да бъдат сложени в задните ми елементи, с цел да станат по-заоблени. Само в случай че знаех какво ще се случи! ", разказала е пациентката.

Любов е заплатила 400 хиляди рубли (около 4 500 евро) за интервенцията и когато излязла от упойката, я измъчвали ужасни болки. Лекарят обаче не бързал да ревизира положението на пациентката, която той трансформирал в аналог на Кардашиян.



Жената незабавно се върнала в столицата и се обърнала към локални експерти и те били ужасени от видяното: тялото на Любов било 80% наранено, защото когато хирургът извличал мазнините, той „ изрязал тъканите й от вътрешната страна “.

"Сякаш коремът ми беше „ раздран “ на половина, едната ми гърда бе станала по-малка от другата - безспорен призрачен сън! Но най-лошото беше размерът на задните елементи! Как бихте реагирали, в случай че отидете при хирурга, с цел да поправя гърдите ви и се разсъните с дупето на Кардашян? Вместо 200 грама мазнини, които биха били задоволителни за тялото ми, той е сложил два литра! Та аз даже не можах да седнал съм поради адската болежка. Сега към този момент ми е малко по-леко... ", споделя Любов Лауфер

В момента майката на три деца се пробва да се помири с външния си тип и отбелязва, че в най-хубавия случай лекарите ще могат да й оказват помощ едвам година след интервенцията.

Клиниката обаче освен не се е извинила на пациентката, само че откакто разгласяването на случая е завела дело изисквайки три милиона рубли. Любов Лауфер също има намерение да се обърне към съда.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР