45-годишната красавица и кинозвезда Пенелопе Крус се появи в целия

...
45-годишната красавица и кинозвезда Пенелопе Крус се появи в целия
Коментари Харесай

Пенелопе Круз зашемети с красота и елегантност на наградите "Гоя" СНИМКИ

45-годишната хубавица и кинозвезда Пенелопе Крус се появи в целия си искра на 34-те кино награди "Гоя ", които се връчваха в Малага, Испания.

Актрисата беше номинирана в категорията за най-хубава актриса за ролята си във кино лентата "Болка и великолепие " на известния испански режисьор Педро Алмодовар. Пенелопе "открадна " вниманието на всички откакто се появи като излъчваше грациозност в лилава рокля, украсена с нежни цветя.



Пенелопа изглеждаше зашеметяващо, до момента в който позираше измежду стихия от обективи на аления килим.



Дългите ръкави също бяха украсени с пурпурни и зелени цветя, които подчертаваха фигурата на звездата.



Тя носеше косата си вързана в изящен жанр, като остави една част от косата да се спуска стилно пред лицето й.



За да приключи външния си тип, Пенелопе бе сложила чифт искрящи червени обеци и подобаващ пръстен с огромен драгоценен камък.



На събитието беше забелязана и друга звезда от кино лентата и неин сътрудник - Антонио Бандерас, който беше номиниран за най-хубав артист, като по-късно той завоюва премията.



Филмът "Болка и великолепие " с Пенелопе Круз и Антонио Бандерас към този момент реализира триумф, като завоюва разнообразни огромни награди до момента.



В лентата се споделя за режисьор, който разсъждава върху направените си избори, като минало и настояще се срещат към него.



Филмът завоюва премиите най-хубав трагичен филм, най-хубав режисьор, най-хубав артист, най-хубава поддържаща актриса и най-хубав сюжет на испанските награди "Гоя ".

Превод и редакция: БЛИЦ




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР