45-годишната история на най-емблематичния хотел на Златни пясъци - Астория,

...
45-годишната история на най-емблематичния хотел на Златни пясъци - Астория,
Коментари Харесай

Легендарната Астория се завърна в Златни пясъци

45-годишната история на най-емблематичния хотел на Златни пясъци - " Астория ", отвори своята нова страница и влезе справедливо в номинациите за Морските Оскари. 

Церемонията за четвъртото издание на състезанието ще се състои на 17 август в царската градина на първокласния жилищен комплекс Аргищ Партез в Златни пясъци.

 

Изградена още веднъж в доста по-мащабен хотелски комплекс, легендата на Златните, известна на доста генерации със стандарт за качество на обслужване, към този момент е с нова, доста съвременна визия и многообразие от уреди и услуги, под марката на световноизвестната хотелска верига RIU. Хотелски комплекс Астория, намиращ се на първа линия в к.к. Златни пясъци е новоизграден съвременен четиризвезден хотелски комплекс, отговарящ на актуалните трендове за комфорт и релаксираща първокачествена отмора. Целта на вложителя, дружно с главните партнъори на плана TUI Group и RIU Hotels and resorts е да увеличи конкурентноспособността на българския туристически артикул посредством предложение на висококатегориен комплекс за настаняване и първокласно обслужване. 

Хотелът към този момент разполага с 530 хотелски стаи, главен ресторант с тераса и тематични заведения за хранене, лоби бар с тераса, огромен и детски басейни, тераса на басейна, детски клуб, безвъзмезден Wi-Fi на територията на хотела, обезпечен посредством по този начин наречената PON система Passive Optical Network (Пасивна оптична мрежа), която се употребява за даване на 3 телекомуникационни услуги: Интернет, Телевизия и Телефон с оптична мрежа. Също паркинг и под земята гараж.

С направената инвестиция в новоизградения хотелски комплекс вложителя цели да реализира висока задоволеност от качеството на обслужване в курортния комплекс, привличане на туристи, които желаят настаняване в хотели от по-висок ценови клас, повишение на заетостта въз основата за настаняване в Златни пясъци, повишение на чистите доходи от интернационален туризъм, удължение на летния туристически сезон – април- октомври и откриване на нови работни места и по-продължителен сезон за работа на заетите лица.

По традиция Морските Оскари  разпространяват и отличават най- положителните практики и триумфи на Черноморието, да поощрят техните желания за по-добро качество на живот в България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР