45-годишната Емине Р., която стана жертва на адски побой, нанесен

...
45-годишната Емине Р., която стана жертва на адски побой, нанесен
Коментари Харесай

Глухонямо момче смля от бой жена в шуменско село, няколко дни по-късно жертвата...

45-годишната Емине Р., която стана жертва на пъклен побой, нанесен от 17-годишно момче в шуменското село Лятно, е умряла в болничното заведение. Жената беше призната в кома със строшен череп и контузия на бял дроб на 9 юни.

Това не е първи съдбовен случай за невръстния бияч И.И. Той има висящо досъдебно произвеждане за пребит овчар с ръжен, който се измъкнал със шест счупени ребра предходната есен, написа " Труд ".

След приложимост на алкохол малолетният, който е глухоням, ставал нападателен, описват осведомени. При последния случай момчето и майка му Каймет, които живеят в град Каолиново, били поканени на посетители от приятеля им Лютфи в село Лятно. Домакинът поканил и Емине, тъй като знаел, че ще вземе пенсия, а задачата му била да я ограби. Жената отишла подпийнала, носела и бира. Стопанинът съумял да вземе портфейла на дамата с дребна сума и мобилният й телефон, и когато на масата се заформил скандал, я прогонили от къщата.

След време дамата се върнала и почнала да крещи извън, само че всички към този момент си били легнали. Гостите също останали да нощуват и макар че младежът не чувал виковете, излязъл на открито да се разправи с дамата. Бил я, до момента в който се махне, цялата й глава била обезобарзена, получила и съдбовни контузии по тялото.

Към 03 часа на разсъмване инцидентни минувачи забелязали дамата паднала до постройката на селската поща и извикали незабавна помощ. Преди два дни дамата умряла.

След случая забърканите в абсурда излезли с версия, че разногласието тръгнал, тъй като дамата ги набедила за откраднатия телефон, а тя го била изпуснала в градината. По-късно Лютфи признал, че го е откраднал.

Случаят е в ръцете на районната прокуратура в Нови пазар, а младежът може да се озове зад решетките за дълго.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР