45-годишна жена от щата Мисисипи, чиято самоличност не се съобщава,

...
45-годишна жена от щата Мисисипи, чиято самоличност не се съобщава,
Коментари Харесай

Мощен оргазъм прати жена в болница, като едва не я уби

45-годишна жена от щата Мисисипи, чиято идентичност не се оповестява, е била превозена по неотложност в болница, откакто ненадейно е почувствала остра болежка в гърдите по време на сексуален акт със брачна половинка си. Случаят бе оповестен от профилираното здравно списание American Jornal Case Report.

Когато била призната в болничното заведение, лекарите открили, че кръвното ѝ налягане било обезпокоително високо – 220/140.

Тогава докторите ѝ дали морфин и фентанил, с цел да облекчат болките ѝ, когато най-после установили, че дамата е имала пръсване на аортата – най-големият кръвоносен съд в тялото. Специалистите са открили, че пациентката е претърпяла аортен интрамурален хематом, който може да аргументи цялостно скъсване на аортата.

Аортен интрамурален хематом при 45-годишна жена по време на сексуален акт, както се следи при пациентката в нашия случай, не е постоянно срещано събитие, обясниха лекарите.

Разбирането на физиологичните промени и напрежението от половия акт и по какъв начин това въздейства на динамичността на кръвния поток може да помогне за прогнозиране на неподходящи резултати при пациенти с предшестващи сърдечно-съдови рискови фактори, прецизираха още те.

За благополучие, в тази ситуация на въпросната жена, лекарите съумяха да предотвратят осъществяването на интервенция на артерията ѝ и в последна сметка стабилизираха кръвното ѝ налягане с медикаменти. Жената е била изписан четири дни след приемането ѝ в лечебното заведение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР