45-годишен варненски служител на МВР пострада, след като бе блъснат

...
45-годишен варненски служител на МВР пострада, след като бе блъснат
Коментари Харесай

23-годишна зад волана блъсна полицай на мотор

45-годишен варненски чиновник на Министерство на вътрешните работи пострада, откакто бе блъснат до момента в който ръководи служебния си мотоциклет „ Сузуки ”. Инцидентът е станал на 17 август, петък, към 18.00 часа на бул. „ Осми крайморски полк “, преди кръстовището с бул. „ В. Левски “, оповестиха от локалната полиция.

Произшествието било породено от 23-годишна лидерка на лека кола „ Волво “. При престрояване от дясна в лява лента тя не пропуснала движещия се там мотоциклет. В резултат служителят на реда е получил травма на дясна подбедрица, оказана му е била здравна помощ в болница и освободен за домашно лекуване.

От варненската полиция оповестяват и за два случая с потърпевши колоездачи.

На 19 август, неделя, към 18.30 часа 52-годишна на велосипед е била блъсната от лека кола „ Шкода Октавия “ на кръстовището на ул. „ Любен Каравелов “ и бул. „ Цар Освободител “. Пострадалата е с травми на левия крайник и гръдния панер. Зад кормилото на лекия автомобил е била 35-годишна жена.

Другият случай е регистриран на бул. „ Вл. Варненечик “ против бензиностанция „ Еко “ в неделя, 19 август към 7.30 часа. 82-годишен с „ Опел Кадет ” блъснал движещия се в лявата лента 75-годишен велосипедист. Пострадалият е получил фрактура на две ребра и травми на главата, дясната ръка и десния крайник. Настанен е в болница, без заплаха за живота.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР