45-годишен работник в съоръженията на Колумбийския университет, който стана вирусен,

...
45-годишен работник в съоръженията на Колумбийския университет, който стана вирусен,
Коментари Харесай

Работник в съоръженията на Колумбийския университет, който стана вирусен, защото блъсна протестиращ срещу Израел, казва, че университетът се е „провалил“: Доклад

45-годишен служащ в оборудванията на Колумбийския университет, който стана вирусен, тъй като блъсна протестиращ против Израел против стена по време на хаоса в кампуса предходната седмица сподели на The Free Press, че учебното заведение се е „ провалило “. по това време беше сниман, до момента в който се опитваше да „ отбрани постройката “, само че от този момент не се е върнал в кампуса.

„ Не чакаме да отидем на работа и да бъдем пренаселени от ядосана навалица с въжета и канали лента, маски и ръкавици “, сподели Торес пред репортера на The Free Press Франческа Блок.

" Те идваха от двете страни на стълбите. Те идваха през асансьорите и просто бързаха ", продължи той. " Те просто имаха проект. "

Работник в уреди стана вирусен, когато блъсна протестиращ против Израел в стената, до момента в който хаосът избухна в Колумбийския университет. ( (Снимка от Алекс Кент/Гети изображения))

Торес сподели, че анти-израелските демонстрации в Колумбийския университет са предиздвикали чиновниците да се усещат много неудоб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР