45-годишен московчанин загина при отбелязването на класирането на Русия за

...
45-годишен московчанин загина при отбелязването на класирането на Русия за
Коментари Харесай

Пиян руснак падна от мост след победата на Испания

45-годишен московчанин почина при отбелязването на класирането на Русия за четвъртфиналите на Мондиал 2018. След елиминацията на Испания с дузпи в неделя вечерта ентусиастът излязъл да отпразнува успеха в съветската столица и използвал огромно количество алкохол. В към 8 часа на идната заран мъжът се оказал на Кримския мост, където при опит да се подпре на парапета изгубил равновесие и паднал във водата от няколкодесетки метра. В разследване на удара той изгубил схващане, потопен в реката и се удавил.

Съвсем предстоящо, настроението при почитателите на „ Сборная “ е приповдигнато след отстраняването на Испания.

Оказа се даже, че всеки трети има вяра в успеха в идния конфликт с Хърватия. При триумф Русия отива на полуфинал. Всеруския център за проучване на публичното мнение разгласява резултати от изследване, което било направено след триумфа над испанците.

“33% от гласувалите са сигурни в класирането на полуфинал – оповестяват от ВЦИОМ. – 15 на 100 пък имат вяра, че Русия може да стигне до последния мач за трофея. Нараснал е оптимизмът за домашен успех. Цели 17% имат вяра, че “Сборная” ще е новият международен отличник. След мача с Уругвай (0:3) оптимистите бяха едвам 8 на 100.”

В анкетата са взели участие 1600 души.

Снимка: Костадин Андонов
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР