45 души бяха арестувани за последните два дни в Гърция

...
45 души бяха арестувани за последните два дни в Гърция
Коментари Харесай

45 арестувани в Гърция за нарушаване на карантината

45 души бяха задържани за последните два дни в Гърция за нарушение на ограниченията за попречване и ограничение на разпространяването на ковид, заяви гръцката полиция, представена от РИА Новости.
Полицията разгласи още, че сред 12 и 14 март са регистрирани 43 нарушавания на краткотрайната възбрана за работа на предприятия, дейностите на които са лимитирани от решението на управляващите. Това са центрове за образование, фризьорство, салони за хубост, кафенета и заведения, магазин за електроника в супермаркети и други предприятия, на които е наложена краткотрайна възбрана.
Интензивните инспекции ще продължат, с цел да подсигуряват публичното здраве, предизвестиха от полицията.
Генералният секретариат на Гражданска отбрана на Гърция разгласява лист с 18 типа предприятия, чиято работа е спряна от 14 март за 14 дни в цялата страна заради пандемията от ковид по рекомендация на комисия от специалисти на Министерството на здравеопазването.
Механи и кафенета, фризьорски и козметични салони, музеи и кина са затворени, работата на букмейкърите и казината, фитнес центровете, активността на спортните клубове, като се изключи спортисти и тимове, които се приготвят за Олимпийските игри, също е спряна. Затворени са комерсиалните центрове и комерсиалните обекти, супермаркети като се изключи магазините за хранителни артикули. В тези институции, които не престават да работят, по-специално в банки, не би трябвало да има опашки от повече от петима души.
Вижте още:
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 14 март

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР