45 акта са съставени при масирани проверки в горите във

...
45 акта са съставени при масирани проверки в горите във
Коментари Харесай

Горските стражари съставиха 45 акта при масирани проверки във Варненско

45 акта са формирани при масирани инспекции в горите във Варненска област. В резултат от засиления надзор на местата с висока централизация на нарушавания чиновниците на ДГС „ Варна ” са съставили 19 акта и 10 констативни протокола за противозаконната сеч на 9,4 куб. м дърва за огрев.

При обход на територията на ДЛС „ Шерба ” са формирани 24 акта. Горските стражари са открили нерегламентиран рандеман на общо 25,5 куб. м дървесина. От нарушителите са иззети автомобил, моторен трион и други принадлежности за дърводобив.

Два акта и констативен протокол са формирани и при интензивната контролна активност в горите, стопанисвани от ДГС „ Суворово ”.

Данните за миналата седмица сочат, че на територията на всички 13 горски и 5 ловни стопанства към Североизточно държавно дружество са осъществени 545 инспекции. 206 от тях са на обекти за рандеман на дървесина, 201 – на транспортни средства, 20 – на ловци, а 118 – на други физически лица. От формираните общо 51 акта единствено един е за нарушаване при лов - в обсега на ДГС „ Нови Пазар ”, а останалите са по Закона за горите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР