440-килограмов пакистанец си търси жена, която да тежи поне 100

...
440-килограмов пакистанец си търси жена, която да тежи поне 100
Коментари Харесай

440-кг. ерген си търси булка! Идеалната кандидатка трябва да е... СНИМКИ

440-килограмов пакистанец си търси жена, която да тежи най-малко 100 кг., оповестява „ Дейли мейл”.

27-годишната Арбаб Хизер Хаят споделя, че за последните няколко години е отказал на повече от 200 девойки, тъй като били прекомерно слаби за него. Той се тормози, че може да нарани бъдещата си половинка, в случай че е прекомерно фина.



„ Родителите ми желаят да се оженя, желаят да гледат внуци, само че аз още не съм разкрил половинката си”, признава той.


Освен килограмите, пакистанецът държи и на растежа. Тъй като самият той е висок 198 сантиметра, желае половинката му да не е по-ниска от 193 см., с цел да „ наподобяват добре заедно”.



Хаят чака бъдещата му жена да може да готви вкусно. Той твърди, че дневно приема по 10 000 калории. Само на закуска изяжда 36 яйца.



В дневното му меню са включени 3 кг. месо, 5 литра мляко и няколко купи ориз. При това младият мъж споделя, че няма никакви проблеми със здравето.



Хаят взе участие в интернационалните надпревари за тежкоатлети. Той съумя да се прочуе по целия свят с помощта на едно видео, на което тегли трактор с въже. Освен това е считан за най-силния мъж в Пакистан.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР